(6 kundrecensioner)

DD Tarp 4×4, Olivgrön

650kr

Största regnskyddet ever (typ). 4×4 meter. 19 fästpunkter.

Slut / Nya på väg

Nya på väg

Vill du få ett mail när produkten är i lager igen? Skriv in din epost nedan så löser vi det! (Ett konto i butiken kommer skapas för att väntlistan ska fungera.)

Artikelnr: dd-tarp4x4oliv Kategorier: ,

Beskrivning

Rengskydd för hela gruppen! DD Hammocks största tarp, och den största jag sprungit på över huvud taget. 4×4 meter är t o m större än BugOut. Kanske lite väl stor för bara en hammock, men om du vill ha ett eget vardagsrum i skogen, eller få in motorcykeln tillsammans med sovprylarna så passar den tokbra. Men mest är det tänkt som ‘group shelter’, eller som vi säger här i skogen, ett tak att hänga lite under.

19 förstärkta fästpunkter gör att hammocken går att sätta upp på hur många sätt som helst. Tillverkad av 190T Polyester med PU 3,000mm och tejpade sömmar. Helt vattentät även i tokösregn alltså.

Storlek: 4m x 4m (=16m2)
Färg: Olivgrön eller Coyote Brown
Vikt: 1290g
Levereras med 4 tälpinnar och 4 staglinor. Och en packpåse såklart.

 

 

Mer information

Vikt 1 kg
Tillverkare

6 recensioner av DD Tarp 4×4, Olivgrön

 1. Mattias (verifierad ägare)

  Bra om man inte vill släpa på för mycket vikt eller tält.
  Går lätt att anpassa efter en mängd olika behov.
  Jätte nöjd.

 2. Torgny (verifierad ägare)

  Lätt och smidig lösning med många infästningspunkter som känns väldigt hållbara. Vi hade den som gemensam tarp över våra två hängmattor. Ett otroligt uppköp mot den pressening vi kört med innan som budgetlösning. Det kom bara lite snö då vi var ute så regntätheten har inte testats men den verkar lovande.

 3. Lennart Mogren (verifierad ägare)

  Använder tarpen som vintertäckning på min 27 fots segelbåt. Funkar bra än så länge. Materialet verkar tåligt. Kommande säsong ska tarpen bli bomtält med några lattor inlagda – om den klarar vintern.

 4. Linda (verifierad ägare)

  Lagom stor när familjen på tre är ute. Alldeles utmärkt!

 5. Robin (verifierad ägare)

  Stor och vattentät, passar bra för mig och 2 stora hundar

 6. Jonas Fjällström (verifierad ägare)

  Utmärkt Tarp! Jag och min bror köpte varsin och har sovit under dessa. Vi använde en 15m paracord lina (från momojord.se) för att spänna mellan två träd. Rekommenderar att du köper fler linor och tältpinnar, för att kunna spänna upp tarpen på flera olika sätt.

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *