DD Superlight Tarp, Olivgrön

1050kr

Lättviktstarp från DD:s superlight-serie.

(15 recensioner)

Nya på väg

Få ett mail när lagret fylls på

✓ Fri frakt från 1000kr. Annars från 39kr.
✓ (Ganska) snabb leverans med Schenker eller Postnord
✓ Säker och smidig betalning med Klarna eller Swish
✓ Vi skickar måndag, onsdag & fredag
✓ Fantastisk service (snällhetslöfte ♡)

Stort och lätt regnskydd, framför allt till DD Hammocks Superlight Hammock, men givetvis också för allt ultralätt äventyrande som kräver en bra tarp.

Som vanligt med alla DD:s tarpar har DD Superlight Tarp 19 förstärkta fästpunkter så den kan sättas upp på oändligt många sätt.

Obs! SuperLight-tarpar är tunnare än vanliga tarpar och tål inte lika mycket. Var rädd om den och förankra väl och i bra vinkel vid storm!

Storlek: 3m x 2.9m
Vikt: 460g (ex. pinnar & snören)
Färg: Olivgrön

Gjord av mipstop-nylon med 3,000mm PU waterproof coating, dvs helt vattentät även i kraftigt regn.
Levereras med packpåse, 4 ultralätta tältpinnar och linor.

Rekommenderas av Testproffs!

Mer information

Vikt 0.8 kg
Dimensioner 0.3 × 0.3 × 0.1 m
Tillverkare

15 recensioner av DD Superlight Tarp, Olivgrön

 1. Maria S
  20 augusti, 2023
  Bra tarp och bra service från Momo Jord. Vi var sena med vår beställning före vår resa men Momo Jord såg till att vi fick tarrpen i tid. Mycket nöjd!
  Kicki
  23 maj, 2023
  Bra tarp med många möjligheter.
  Tommy G
  14 februari, 2022
  Har haft den tarp i cirka tio år och använder den ofta. De senaste två åren har jag sovit under den minst en gång i månaden, året om. Rimligt lätt och tålig. Jag använder den både när jag ligger på marken och i hängmatta.
  Räkna med att byta ut linor och pinnar då dessa var onödigt tunga. Pinnarna roterade också i marken.
  Michael O
  2 juli, 2021
  Riktigt bra tarp. Detta är min tredje, då jag sytt ihop två och skapat en större tarp åt min hammock. Min sambo ville även hon börja hänga i hammock så det blev en till av de orsaken. Lättviktig, stark med många fästpunkter som möjliggör många upphängningsalternativ.
  Mats
  17 maj, 2021
  Funkar fantastiskt bra.
  Jag skulle gärna sett ytterligare fästpunkter, typ på en tredjedels avstånd från kanterna.
  Ragnar
  24 december, 2020
  Väldigt nöjd med denna tarp! Lätt, smidig, tålig och till ett bra pris. Håller med vissa om att snörena är lite korta och att pinnarna ibland är lite undermåliga, men det är ju lätt att byta ut.
  Notera att man behöver fixa egen ridge line. Jag gjorde en med dyneematråd, dutchware wasp och dutch hook. Blev väldigt bra.
  Johan G
  4 oktober, 2020
  Har inte hunnit testa så mycket än men en tarp är en tarp! Många fäst punkter och lagom stor, packas mycket liten! Känns välgjord och hållbar!
  Charlie H
  2 oktober, 2020
  Lätt och full med funktion. Har bara prövat ett par gånger men den verkar genuint hållbar - behöver uppleva den i regn och vind för att kunna avgöra huruvida det är en topp-produkt eller ej men än så länge har jag bara positivt att säga.
  Caroline
  25 april, 2020
  Väldigt nöjd med tarpen! Så praktiskt med många fästpunkter. Lättviktig, vilket är viktigt, då kan den få hänga med som ett reservalternativ eller komplement till lilla tältet.
  Per Ö
  29 oktober, 2019
  Perfekt med några egna kompletteringar!
  Jag är överraskad och imponerad av vikt, storlek på nerpackad tarp och detaljkvalite! Med komplettering av lite längre pinnar och linor så är detta en självklar nedpackning i säcken oavsett om jag ska ut och gå långt och "fjäderlätt" i snälla fjäll, på dagtur med barnen eller en morgon med tubkikaren.
  Mycket nöjd. Köpt ny stuffpåse också så att allt ryms. Och då är allt ändå mycket behändigt och lätt!
  Alexander
  15 oktober, 2019
  Toppen Tarp, har använt den under älgjakten i regnväder.
  + Tar väldigt lite plats
  + Helt vattentät
  + Otroligt slitstark ( har skavts och skrapats i skogen utan påverkan)
  + Många bra förstärkta öglor
  - Lite för korta linor för att fästa i skog
  - Förankringspinnarna för korta ( svårt att fästa i löst underlag så som jord och mossa) Jag förstår att pinnarna behöver vara korta för att få plats i den lilla förpackningen men man har kunnat skippa pinnarna och lagt med längre linor.
  - Liten förpackningspåse ( när Tarpen är blöt är det svårt att få ner den i påsen.) Hemma när man har ett torrt golv funkar det fint att vika ihop och den får enkelt plats.
  Trasan84
  9 februari, 2019
  Jag har inte hunnit testa den ute än, men den verkar bra med alla fästpunkter och i storlek. Lite svårt att hantera när jag skulle packa ner den i påsen igen, men och andra sidan bor jag i en väldigt liten lägenhet och har inte mer än 3 kvadratmetet att vika ihop den på. Ser fram emot i vår att testa alla uppsättningar som finns. Den kommer komma till användning g. :)
  Johan
  17 november, 2018
  Mycket nöjd! Det ända är attt det är svårt att få tillbaka tarpen i orignalpåsen.
  Chris
  1 november, 2018
  Perfekt
  Mikko I
  8 augusti, 2018
  Mycket lätt och fin tarp med många fästpunkter. Jag har nu sovit 7 nätter med tarpen, men har inte upplevt ösregn än så kan inte kommentera om vattentäthet. Tarpen är svår att packa i sin egna lilla påse, så jag har börjat använda en större packpåse för att spara tid. Rekommenderas särskilt som ett extra tak att ha med sig när man tältar i grupp och vill umgås eller laga mat tillsammans när det regnar.
Skriv en recension
Vill du dela med dig av din upplevelse?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Få ett mail när lagret fylls på