(2 kundrecensioner)

DD Magic Carpet XL

180kr

Liten lättviktstarp att sitta på eller som akut väderskydd. Stor nog att sova under.

I lager

✓ Fri frakt från 1000kr (annars 50kr)
✓ Snabb leverans med DHL
✓ Fria returer
✓ Fantastisk service (snällhetslöfte ♡)

Artikelnr: dd-mcarpet-xl Kategori:

Beskrivning

 

Liten tarp du alltid kan ha med dig, att sitta på eller som skydd mot plötsligt väder. Också bra ”ground shelter”/markpressening att ha under hammocken som du t ex kan ha skor eller väska på. Givetvis 100% vattentät. Stor nog för två att sova under vid extremlättviktsmarksovande.

Storlek: 220 x 140cm (finns också en storebror, Magic Carpet XL, som är 140×220) Storlek packad: 28(?)x6cm.
Vikt: ca 200g (Vanliga tarpen väger 174g, så den här ca 200g? – DD hammocks har inga uppgifter för XL och jag har inte hunnit väga.)
Färg: Olivgrön

Magic Carpet har små fästpunkter i hörnen för att få den att ligga still på marken, eller för att sätta upp som regnskydd.

 

 

Delning = 💚

Mer information

Vikt0.5 kg
Tillverkare

2 recensioner av DD Magic Carpet XL

  1. Ulf (verifierad ägare)

    Köpte denna för att ha som liten ”nöd”-tarp och som ett golv under hammocken för att slippa en massa skräp. Den har fungerat mycket bra som detta och jag hittar nya användningsområden hela tiden. Smidig och tar liten plats. Kan varmt rekommenderas.

  2. Pernilla (verifierad ägare)

    Lätt ett av mina bästa köp för all slags vistelse utomhus. Tar liten plats, känns tåligt och blåser inte bort tack vare hällorna i hörnen (tältpinnar eller liknande ingår inte). Jag använder det både för att få ett bredare ”golv” att sova på om nätterna i skogen – kombinerat med tarp och utöver vanligt liggunderlag – och som extra skydd mot väta och smuts vid pauser i naturen.

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *