DD Bergen Rucksack – Ryggsäck – Black (svart)

995kr

Rejäl ryggsäck från DD Hammocks. 55 liter, modulär. Svart.

(6 recensioner)

Nya på väg

Få ett mail när lagret fylls på

✓ Fri frakt från 1000kr. Annars från 39kr.
✓ (Ganska) snabb leverans med Schenker eller Postnord
✓ Säker och smidig betalning med Klarna eller Swish
✓ Vi skickar måndag, onsdag & fredag
✓ Fantastisk service (snällhetslöfte ♡)

Slitstark, genomtänkt modulär ryggsäck från DD Hammocks.

DD Bergen Rucksack rymmer 55 liter: Ryggsäcken rymmer 37 liter och med tre löstagbara fack lägger du till ytterligare 18 (5+5+8) liter. Således fungerar ryggsäcken lika bra när du bara behöver ha med dig lite och när du ska ut på större äventyr.

Ryggsäcken (vattenavvisande) är rymlig och har en ficka på insidan och ett dragkedjefack på locket.
De två löstagbara sidofacken är stora nog för t ex DD Frontline Hammock. Looparna är kompatibla med MOLLE-systemet.

Baktill är den löstagbara fickan en 8L DD Action Pack, så att du kan ta med dig bara det viktigaste om du lämnar ryggsäcken i campet. Action pack är stor nog för en Frontline, ett komplett superlight-kit eller en systemkamera med objektiv.

DD Bergen Rucksack, Specifikationer

Storlek: 55L (37L huvudfack + 2x5L löstagbara fickor + 8L Action pack)
Färg: Svart
Vikt: 1.7kg
Material: 600D Oxford med PVC-belagd insida

Mer information

Vikt 2.05 kg
Dimensioner 0.7 × 0.5 × 0.2 m

6 recensioner av DD Bergen Rucksack – Ryggsäck – Black (svart)

 1. Peo
  18 juni, 2023
  Mycket trevlig ryggsäck välsydd i kraftigt vattentätt material så regnskydd behövs nästan inte! Har satt små karbinhakar på sidfickorna så dom sitter fast ordentligt då kardborren inte känns helt säkert! Några spännband och en drybag undertill så får man med väldigt mycket tycker jag! Känns som en mycket dyrare ryggsäck! Helt nöjd med den!
  Michael
  16 november, 2022
  Varför fyra stjärnor och inte fem? För att jag är på jobbet 9 timmar 5 dagar i veckan och kardborr saknas.
  Rucken ger dig mobilitet och bokstavligt talat möjligt att lasta saker. DD Bergen är större än vad som upplevs på bild, tycker jag. Personligen såg jag en EDC-bag framför mig, det är det inte. Det är en Haijk/Bugout Ruck, men erbjuder dig en EDC med sitt (action pack)
  Michael
  16 november, 2022
  Varför fyra stjärnor och inte fem? För att jag är på jobbet 9 timmar 5 dagar i veckan och kardborr saknas.
  Rucken ger dig mobilitet och bokstavligt talat möjligt att lasta saker. DD Bergen är större än vad som upplevs på bild, tycker jag. Personligen såg jag en EDC-bag framför mig, det är det inte. Det är en Haijk/Bugout Ruck, men erbjuder dig en EDC med sitt (action pack). Hur som helst, helt fantastisk, rymmlig, tuff, massor av molle.
  Kay
  6 augusti, 2022
  Jag tittade och läste runt en del på ryggsäckar innan jag bestämde mig för DD Bergen. Eftersom jag vill ha en bekväm, mångsidig och hållbar ryggsäck i vettig storlek så blev det denna. Den känns dessutom i stort sett outslitlig. Bra kvalitet på dragkedjor och sömnad. Det brukar ju vara det som ger sig. Den är mycket vältänkt, särskilt den lösa magväskan är ju pricken över i:t. Stort huvudfack med smarta småfickor. De löstagbara sidofickorna är perfekta för en 1,5-liters petflaska, termos eller lite längre grejer. Fickan i locket är något jag använder mer än jag trodde jag skulle. Mycket lättåtkomligt utan att behöva gräva. Utan sidofacken o magväskan är det en smidig ”liten” rycka-med-sig-säck som förvandlas till en bra ryggsäck för en helg i skogen när man hänger dit dem. En riktig laståsna. Med några extraremmar som jag sätter i MOLLE-banden så kan jag få med nästan vad som ...More
  Jag tittade och läste runt en del på ryggsäckar innan jag bestämde mig för DD Bergen. Eftersom jag vill ha en bekväm, mångsidig och hållbar ryggsäck i vettig storlek så blev det denna.
  Den känns dessutom i stort sett outslitlig. Bra kvalitet på dragkedjor och sömnad. Det brukar ju vara det som ger sig.

  Den är mycket vältänkt, särskilt den lösa magväskan är ju pricken över i:t. Stort huvudfack med smarta småfickor. De löstagbara sidofickorna är perfekta för en 1,5-liters petflaska, termos eller lite längre grejer. Fickan i locket är något jag använder mer än jag trodde jag skulle. Mycket lättåtkomligt utan att behöva gräva.

  Utan sidofacken o magväskan är det en smidig ”liten” rycka-med-sig-säck som förvandlas till en bra ryggsäck för en helg i skogen när man hänger dit dem. En riktig laståsna.

  Med några extraremmar som jag sätter i MOLLE-banden så kan jag få med nästan vad som helst utan att det blir jobbigt att bära. Det är bara fantasin som sätter gränser.

  Jag är helnöjd!
  Linnéa
  2 augusti, 2021
  Praktiska fack och lösningar. Materialet känns slitstarkt. För kortare turer gillar jag att kunna ta av fickor som inte behövs, men de gör också ryggsäcken lite mindre "kompakt" och därmed mindre bekväm att bära långt. För skogsäventyr som inte innefattar så mycket vandring är denna perfekt!
  Salty
  1 november, 2020
  En mycket trevlig ryggsäck som kan anpassas när jag luffar. Rymmer mycket om man önskar göra en eller två övernattningar, beroende på klimat och vattentillgång. Det negativa är främst att den verkar gjord för lite kortare personer, med mina knappa 183 cm hamnar avbärarbältet runt magen om inte säcken är tungt packad. Sidofickorna var aldrig packade tyngre än drygt två kilo, lite osäker på hur pass mycket de hänger om de packas med mer. Det skulle vara önskvärt med kompressionsremmar, men med egna spänband kan man leka runt och fixa det lite. Det positiva är att ryggsäcken är så allsidig! Med mollesystemet kan man hänga på, spänna fast, bära under och över ryggsäcken! Kan användas som familjeryggsäck på dagsturer, kan användas för ett par dagars vandring med övernattning (i varmare klimat om man inte är grymt duktig på att hantera kallt med lite utrustning), som ytterst komprimerad lu...More
  En mycket trevlig ryggsäck som kan anpassas när jag luffar. Rymmer mycket om man önskar göra en eller två övernattningar, beroende på klimat och vattentillgång.
  Det negativa är främst att den verkar gjord för lite kortare personer, med mina knappa 183 cm hamnar avbärarbältet runt magen om inte säcken är tungt packad. Sidofickorna var aldrig packade tyngre än drygt två kilo, lite osäker på hur pass mycket de hänger om de packas med mer.
  Det skulle vara önskvärt med kompressionsremmar, men med egna spänband kan man leka runt och fixa det lite.
  Det positiva är att ryggsäcken är så allsidig! Med mollesystemet kan man hänga på, spänna fast, bära under och över ryggsäcken! Kan användas som familjeryggsäck på dagsturer, kan användas för ett par dagars vandring med övernattning (i varmare klimat om man inte är grymt duktig på att hantera kallt med lite utrustning), som ytterst komprimerad luffarryggsäck (extra fickor, sovsäck och liggunderlag fastspända på utsidan). En kul och allsidig ryggsäck. Priset kanske känns lite högt, men det är ju också ett personligt val att handla av små firmor istället för stora siter som ägs av riskkapitalister och pressar priserna.
  Sammanfattningsvis, allsidig rygga för oss som vill kunna göra mycket olika aktiviteter, stort minus för avbärarbältet.
  Den här ryggsäcken kommer definitivt att få hänga med på en del äventyr:)
Skriv en recension
Vill du dela med dig av din upplevelse?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Få ett mail när lagret fylls på