DD Bergen Rucksack – Ryggsäck – Olive Green

995kr

BESTÄLLNINGSVARA.

Skicka ett mail så tar vi in den åt dig.

(4 recensioner)

Nya på väg

Få ett mail när lagret fylls på

✓ Fri frakt från 1000kr. Annars från 39kr.
✓ (Ganska) snabb leverans med Schenker eller Postnord
✓ Säker och smidig betalning med Klarna eller Swish
✓ Vi skickar måndag, onsdag & fredag
✓ Fantastisk service (snällhetslöfte ♡)

Slitstark, genomtänkt modulär ryggsäck från DD Hammocks.

DD Bergen Rucksack rymmer 55 liter: Ryggsäcken rymmer 37 liter och med tre löstagbara fack lägger du till ytterligare 18 (5+5+8) liter. Således fungerar ryggsäcken lika bra när du bara behöver ha med dig lite och när du ska ut på större äventyr.

Ryggsäcken (som är vattenavvisande) är rymlig och har en ficka på insidan och ett dragkedjefack på locket.
De två löstagbara sidofacken är stora nog för t ex DD Frontline Hammock. Looparna är kompatibla med MOLLE-systemet.

Baktill är den löstagbara fickan en 8L DD Action Pack, så att du kan ta med dig bara det viktigaste om du lämnar ryggsäcken i campet. Action pack är stor nog för en Frontline, ett komplett superlight-kit eller en systemkamera med objektiv.

DD Bergen Rucksack, Specifikationer

Storlek: 55L (37L huvudfack + 2x5L löstagbara fickor + 8L Action pack)
Färg: Grön
Vikt: 1.7kg
Material: 600D Oxford med PVC-belagd insida

Mer information

Vikt 2.05 kg
Dimensioner 0.7 × 0.5 × 0.2 m

4 recensioner av DD Bergen Rucksack – Ryggsäck – Olive Green

 1. DD Bergen Rucksack - Ryggsäck - Olive Green photo review
  Magnus B
  10 juli, 2023
  Hittade denna ryggsäck i hopp om att jag och min son skulle ha likadan uppsättning när vi är ute i skogen. Den såg ut att passa perfekt. Jag hade dessutom varit i direktkontakt med DD som sa att en sidopåse skulle hålla en Frontline hammock utan sin egna påse, stoppad direkt i sidopåsen. Det visade sig vara direkt fel. Jag fick bara i lite mer än halva och sen var det stopp.

  Sen så sitter sidopåsarna fast med fusk-MOLLE, alltså enbart med kardborre och vävs inte in som på riktig Molle. Det gör att de lossnar väldigt lätt. Det är riktig Molle på själva ryggsäcken så jag förstår inte varför de snålat på påsarna.
  Jag hade inget väl än att skicka tillbaka denna och hammocken. Det blev istället en Wisport Zipperfox 40L som är dubbelt så dyr.
  Kvistn
  30 september, 2022
  Kul och mångsidig med de löstagbara facken. Dock lite väl tung och höftbältet sitter lite för långt upp! Och då är jag bara 173 cm lång!
  Lars S
  13 maj, 2022
  Jag valde denna som min första stora väska för skogsaktiviteter samt kortare vandringar. Har inte testat att vandra i den ännu, men jag fyllde den till max med allt jag kunde hitta i hemmet och den kändes stabil. Valde den mest för att den var hyfsat billig, har molle system och den är faktiskt rätt snygg i verkligheten (valde den gröna). Materialet känns robust med. Stort pluss för just denna väska är att man kan ta bort väskor beroende på vad man ska göra. 37L I huvudfacket räcker långt redan där faktiskt, ärligt talat mer än jag behöver antagligen, men det känns ändå bra att det finns 3 extra ifall det skulle behövas. Negativa är väl att man inte kan justera ryggen, men man får ju mkt väska för det priset så det är ok ändå tycker jag. Remmarna hänger och flänger med, men det går lösa med dubbel kardborreband eller bara ett gummiband om man så vill, om man inte vill klippa av öve...More
  Jag valde denna som min första stora väska för skogsaktiviteter samt kortare vandringar. Har inte testat att vandra i den ännu, men jag fyllde den till max med allt jag kunde hitta i hemmet och den kändes stabil. Valde den mest för att den var hyfsat billig, har molle system och den är faktiskt rätt snygg i verkligheten (valde den gröna). Materialet känns robust med. Stort pluss för just denna väska är att man kan ta bort väskor beroende på vad man ska göra. 37L I huvudfacket räcker långt redan där faktiskt, ärligt talat mer än jag behöver antagligen, men det känns ändå bra att det finns 3 extra ifall det skulle behövas.

  Negativa är väl att man inte kan justera ryggen, men man får ju mkt väska för det priset så det är ok ändå tycker jag.
  Remmarna hänger och flänger med, men det går lösa med dubbel kardborreband eller bara ett gummiband om man så vill, om man inte vill klippa av överdrivna remmar efter man ställt in väskan.
  Personligen tycker jag väskan är en budget variant, men som säkerligen kommer göra jobbet jag kräver av den utan problem.

  Den är helt klart prisvärd för den som inte ska vandra längre sträckor, Jag ska själv använda den för mindre vandringar i skog och enstaka övernattningar i tält.

  Jag är 175cm lång och väger 71kg ifall det hjälper någon.
  Lisa R
  31 oktober, 2021
  Så bra med systemet att kunna bygga på ryggsäcken lätt med olika fack, bra att tre ingick, gillar speciellt fickan jag kan ta loss och ha som magväska eller över axeln men kamera eller fiskeprylar i. Skönt med vadderade ryggremmar och midjerem, skön att bära tungt i samtidigt perfekt som lätt dagpack. Väldigt prisvärd!
Skriv en recension
Vill du dela med dig av din upplevelse?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Få ett mail när lagret fylls på