Cocoon Travelsheet Silk (siden)

770 kr

Reslakan i silke/siden. Mjukt, lätt, kompakt och jättemysigt.

Bara 1 i lager (så beställ innan den tar slut!) – Skickas inom 1-2 vardagar.

Artikelnr: COC-SILK Kategori: Taggar: , , , , ,

Beskrivning

Underbart reslakan i silke/siden. Lätt, slitstarkt, tar nästan ingen plats (det minsta jag sett!) och är verkligen tokskönt att sova i. Silke har fördelen att det värmer när det är kallt och svalkar när det är varmt. Som sovsäcksliner kan den höja komforttemperaturen med ca +5 grader. Att silke dessutom transporterar bort fukt är bara ännu en av de fantastiska egenskaperna de besitter. Dessutom drar det inte åt sig lukt och torkar snabbt när det tvättas. Under alla mina asienresor har ett reslakan i side räddat mig många gånger från tvivelaktiga lakan, för tjocka/tunna täcken osv. Dvs, det här är något jag alltid har med mig.

Till skillnad från vår Mummy Liner, som är till för att ha i sovsäcken, är Travelsheet rymligt och bekvämt att sova i (90 cm bred). Halvvägs längs ena sidan går en öppning (med kardborre) för att kunna reglera temperaturen bättre. Vid huvudänden finns en ficka för kudde, så att du får sova på ditt fantastiska siden var du än är. Dessutom är det hållbart med förstärkningar på utsatta ställen och dubbla sömmar.

Cocoon tar sina material seriöst; deras silke är ultralätt, jättemjukt, fritt från massa allergiframkallande dumheter och dessutom lättskött (tvätta på ett försiktigt 30-gradersprogram med mild centrifugering och låt det hängtorka utan att vrida ur.)

Dimensioner: 220 x 90 cm
Vikt: 160 g
Packstorlek 14.5 x 6.5 cm (packpåse ingår)
Färg: Dark Olive Green

cocoon-travelsheet-silk-darkolive-stor

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Cocoon Travelsheet Silk (siden)”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *