Betygsatt 5.00 av 5 baserat på 1 kundrecension
(1 kundrecension)

Cocoon Mummy Liner (silke / siden)

790kr

Mjuk sovsäcksliner av silke. Höjer komforttemperaturen och mysfaktorn.

Endast 1 kvar i lager

Artikelnr: COC-MUMLIN-SILK Kategorier: ,

Beskrivning

Mjuk och skön sovsäcksliner i ripstop silke / siden. Väger bara 135g och höjer temperaturen i sovsäcken med hela 5 grader och gör att du kan hammocka längre in på hösten. Att en sovsäcksliner dessutom skyddar sovsäcken mot smuts är en härlig fördel. Kan givetvis också användas som reselakan eller som fristående sovsäck riktigt varma sommarnätter. Packpåse medföljer.

Silke (silke och siden är samma sak) är ett helt otroligt naturmaterial med unika egenskaper. Silke är lätt, mjukt och lent, värmer vid kyla och svalkar vid värme och väldigt slitstarkt. Dessutom kan silke absorbera en tredjedel av sin vikt i vatten och ändå kännas torrt – vilken lyx! Dessutom transporterar silke bort fukt, agerar värmereglerande och tar inte åt sig lukt.

Att Cocoons sovsäcksliner dessutom är vävd i ripstop-mönster gör det redan slitstarka silket ännu starkare.

 

Cocoon Mummy Liner, ripstop silk, Specifikationer

Vikt: 135g

Effekt: Höjer sovsäckens komforttemperatur med 5,3°

Färg: Ultramarine Blue (den enda färgen vi kan ta in i dagsläget)

Tvättråd: Tvättas för hand eller i maskin (på lämpligt program, max 30°C) och torkar snabbt. Tvättas separat. Skölj i vatten och lite vinäger för att behålla den skinande färgen. Låt hängtorka eller tumla på låg temperatur. Krama inte ur – den torkar snabbt ändå!

 

 

Mer information

Tillverkare

1 recension av Cocoon Mummy Liner (silke / siden)

  1. Betygsatt 5 av 5

    Karin Olofsdotter

    Det bästa och lättaste sidenlakanet jag stött på. Och det tar nästan ingen plats i packningen. Jag har använt det på vandring i Spanien. När de var varmt på härbärget räckte det med lakanspåsen. Blev det svalare la jag till uppfläkt sovsäck som täcke. Och när det var kallt hade jag lakanet i sovsäcken. Jättenöjd! Och snabb och bra service.

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *