(3 kundrecensioner)

BioLite Sitelight Mini

169kr

Ljuslyktor för skogscampet. Drivs av USB-källa, t ex Powerlight

Slut / Nya på väg

Nya på väg

Vill du få ett mail när produkten är i lager igen? Skriv in din epost nedan så löser vi det! (Ett konto i butiken kommer skapas för att väntlistan ska fungera.)

Artikelnr: ros-SLB1001 Kategori:

Beskrivning

Lys upp skogen lite. SiteLight Mini är lättvikt och ljus. Ta med SiteLight Mini och PowerLight Mini för en smart och kompakt ljuslösning vid lägerplatsen. Den går att koppla in direkt i en PowerLight Mini, PowerLight eller BaseLantern eller vilket USB-batteri som helst med den medföljande adaptern. Den fungerar också att drivas med Charge 10, Charge 20 och Charge 40.

BioLite Sitelight Mini 6

Mer information

Vikt 0.5 kg
Tillverkare

3 recensioner av BioLite Sitelight Mini

  1. Conny (verifierad ägare)

    Små behändiga lampor, funkar jättebra med bara en powerbank och usb adaptern som följer med. Lyser då med full styrka utan möjlighet att dimma ljuset tyvärr.

  2. Mattias (verifierad ägare)

    Motsvarar mina förväntningar, ett trevligt ljus i mattan, tältet eller bara under tarpen. Funkar faktiskt alldeles utmärkt som mysbelysning på altanbordet också.

  3. Erik (verifierad ägare)

    Perfekt att hänga upp i hängmattan, sprider ljuset ganska bra så att hela hängmattan lyses upp utan att lysa så starkt att saker göms i skuggorna. Har inte provat den som läger belysning, kan tänka mig att dom är lite svaga för att lysa upp ett läger för flera personer. Väldigt prisvärda och tar ingen direkt plats i packningen

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *