BioLite Basecamp med Flexlight (Beställningsvara)

3890kr

BioLite för rejäl matlagning och rejäl strömgenerering.

✓ Fri frakt från 1000kr (annars 50kr)
✓ Snabb leverans med DHL
✓ Fria returer
✓ Fantastisk service (snällhetslöfte ♡)

Artikelnr: ros-BCA Kategorier: ,

Beskrivning

BaseCamp är en perfekt lösning för lite längre expeditioner och/eller större grupper. Det går utmärkt att elda med vedträn och det går också lätt att konvertera denna från grill till spis genom att positionera om det lilla locket som du hittar på grillytan av Basecamp. Samma metod för övrigt som för CampStove, bara en större och rejälare lösning.

Färg: Stål/orange

Mer om BaseCamp

Fördelen med BaseCamp är självklart också att man kan ladda elektriska prylar när man lagar mat men även att man kan välja att ladda dem efter man har lagat klart maten tack vare det inbyggda Li-ion batteriet på 2200 mAh. Outputen blir då 5W@5V vilket räcker för de flesta USB-laddbara enheter som finns idag.

Grillytan är på hela 0,89 m2 vilket räcker till att tillaga ca 8-10 burgare samtidigt. En FlexiLight gör det enkelt att tillaga mat även vid mörker. Med de utfällda stödbenen blir BaseCamp ca 59 cm hög och ca 53 cm bred med en vikt på ca 8 kg.
I kartongen hittar ni en BaseCamp, en FlexiLight, en Fuel Rack ställning för inmatning av ved, en Ash Tray asklåda, en Firestarter och instruktioner.

Produktmått

Höjd: 451 mm
Längd: 451 mm
Bredd: 477 mm
Vikt: 8160.00 g

Mer information

Vikt 4 kg
Tillverkare

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “BioLite Basecamp med Flexlight (Beställningsvara)”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *