Vegovitamin Vegansk D3 – Acrilex

135 kr

”Solvitaminet” som ALLA svenskar behöver ta under vintern. Nu i vegansk version tillverkad av lav!

Bara 1 i lager (så beställ innan den tar slut!) – Skickas inom 1-2 vardagar.

Beskrivning

Veganskt D3-vitamin tillverkad av lav, från Acrilex

D-vitamin är något som ALLA som bor i Sverige under vinterhalvåret får i sig för lite utav. Det är ett stort problem då D-vitamin bidrar till immunsystemets normala funktion, samt är viktigt för benstomme och muskler.

Vi får främst D-vitamin genom att vara ute i solen, då det bildas i huden. Genom kosten är det i princip omöjligt att få i sig dagsbehovet. Men det är också omöjligt att få det genom solen mellan september och april på våra breddgrader. Detta beror på att det är UVB-strålar vi behöver, och för det krävs att solen kommer upp över 45 graders vinkel över horisonten, annars når inte UVB-strålarna fram. På vinterhalvåret står solen lägre än så och vi kan alltså inte bilda något D-vitamin även om solen skiner. Därför är det mycket viktigt att ta tillskott dagligen under vintern, om man bor i Sverige.

Doser per förpackning: 60 doser.

Dosering: 1 tablett dagligen i samband med måltid. Rekommenderat dagligt intag bör ej överskridas.

Innehåll per kapsel:

D3-vitamin 62,5 µg
Motsvarar 2500 IE.

Ingredienser:

Maltodextrin, stabiliseringsmedel (mikrokristallin cellulosa), vegetabiliskt vitamin D-komplex (majsstärkelse, kokosolja, sackaros, cholecalciferol, antioxidationsmedel (D-alfatokoferol, ascorbyl palmitat)), klumpförebyggande medel (fettsyror (stearinsyra), kiseldioxid, magnesiumsalt av fettsyror).

 

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Vegovitamin Vegansk D3 – Acrilex”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *