yogamatta_ull-510_286
yogamatta-detalj-red

Yogamatta av ull

4.00 av 5
(1 kundrecension)

800 kr

Riktigt mjuk och skön yogamatta av ull. Högkvalitativ och handgjord.

Rensa
Art. nr. 34. Kategori: . Etiketter: , , , , , .

Product Description

Vi älskar den här yogamattan. En skaffar och ordet sprider sig. Alla vill yoga på ull. Sat nam.

Riktigt mjuk och skön yogamatta! Ull är mjukt och isolerar bra, samtidigt som det andas och släpper igenom fukt. Ull är också smutsavvisande, vilket kanske är extra bra på en yogamatta. Högkvalitativ handgjord ullyogamatta från Sat Nam. Mått: 70 x 200 cm.

Yogamattan finns i två varianter: Standard, med ett lager av bomull i botten, och Latex, med en botten av latex som har bättre grepp. Standard fungerar bra på mattbeklädda golv medan latexvarianten är mer lämpad för hala golv. Kan också användas som lyxliggunderlag i hängmattan (latexvarianten är bäst lämpad då) eller som mysig överdel till liggunderlag eller luftmadrasser.

Båda yogamattorna består av ett topplager högkvalitativ Merinoull (ecotex-standard 100 certification) och 400g/m2 ull (woollen fleece) fyllning. Standard har en undersida av mjuk, stark molton-bomull invävd med ullen, medan Latex-varianten består av ett tunt lager latex på botten.

Yogamattan har rundade kanter och band så den kan rullas ihop och håller i många år. Kan handtvättas.

Material (Yogamatta Standard):

48 % pure Merino-wool
42 % pure woollen fleece
10 % Molton cotton

Material (Yogamatta Latex)

39 % pure Merino-wool
34 % pure woollen fleece
26 % pure cotton fleece
1 % Natural latex

Mer information

Botten

Bomull, Latex

1 recension för Yogamatta av ull

  1. momo
    4 av 5

    (Verifierad ägare):

    Min favorityogamatta som jag använder till allt. Yogamattan är oväntat tjock och skön, så den passar utmärkt till avslappningarna och sittande övningar. Den är fr a tänkt till kundaliniyoga då den är mer komfortabel än greppvänlig. Själv har jag den till det mesta – massagematta, att sitta på på golvet, liggunderlag till hängmattan (i kombination med underquilt) eller ihopvikt som meditationskudde.

Skriv en recension

Share This

Sprid kärleken

Dela det vackra med dina vänner!