14 %
REA
Spara 50 kr

Relaxator andningstränare

350 kr 300 kr

Lär dig andas rätt och må bättre. Utan ansträngning.

I lager

Artikelnr: 33 Kategori: Taggar: ,

Beskrivning

Andningen är fundamentalt för vårt välmående. Andas vi inte så dör vi. Andas vi dåligt så mår vi dåligt. Andas vi bra så mår vi bra. Precis så enkelt.

Relaxator andningstränare är ett andningsmotstånd som förlänger utandningen hjälper kroppen och sinnet att slappna av. Andningstränaren hjälper dig uppnå en optimal andning så att syresättningen i kroppen ökar – andningen blir djupare, mer rytmisk och avslappnad. Du lär dig andas rätt, utan särskilt mycket ansträngning, helt enkelt.

Relaxatorn kan användas både akut, som vid stress eller panik, eller förebyggande för att lära dig andas rätt och fungera optimalt. Den är liten, tar ingen fokus när du vant dig, och du kan använda den när som helst; framför datorn eller TVn, när du läser eller kör bil. Eller om du inte har något emot att se lite fånig ut så är den jättebra vid promenader för att öka syresättningen i blodet ännu mer.

Relaxatorn är bra för:

  • Genom förlängd utandning ökar avslappningen i kroppen. Pulsen sjunker och du upplever mer harmoni.
  • Du tränar mag- och andningmusklerna.
  • Andetagen blir naturligt djupare.

Läs mer på Medveten Andninv och på Sorenas produktsida. Jag kan inte nog hylla den här lilla uppfinningen, om du får in vanan att använda den regelbundet. En broschyr i PDF finns här.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Relaxator andningstränare”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du gillar kanske också…