15 %
REA
Spara 30 kr

RAD Rounds – Massagebollar

195 kr 165 kr

Fantastiska massagebollar för triggerpunkter och avslappning.

Endast 2 kvar i lager

Beskrivning

RAD Rounds – massageboll

Rad Rollers produkter är ännu en blixtförälskelse från min sida. Jag har velat sälja självmassageprylar i flera år men inte hittat något tillräckligt bra – förrän nu. Teamet bakom RAD är passionerade, professionella, kunniga och har en sjukt proffsig websida. Och så gör de massageverktyg i världsklass. Kan det bli bättre?

RAD Rounds används för precis release på triggerpunkter och tighta muskler. Genom sin konstruktion så är den mycket bättre än en tennisboll eller ”vad som helst” – den är designad för att hjälpa din kropp släppa på spänningar.

RAD Rounds är två små bollar av silikon, gjorda för triggerpunktrelease, så att du kan komma åt spända eller ömma ställen på dig själv. Bollarna är av två storlekar och med olika hårdheter så du kan använda precis rätt storlek och tryck till just den punkten du vill komma åt. Perfekt på yogamattan och för de spänningar du inte kommer åt på annat sätt!

Exakt triggerpunktsrelease med RAD Rounds

Sätt dig försiktigt på bollen och hitta det ömma stället, t ex på höften eller låret. Gör små cirklar eller sitt stilla och känn hur muskelspänningen släpper.

Se hur du kan använda RAD Rounds

Specifikationer (Stora/lilla)

Storlek: 5.6 cm / 4 cm i diameter
Vikt: 100 g / 45 g
Färg: Grön / Blå
Material: Silikon

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “RAD Rounds – Massagebollar”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *