Rea!
fullsizerender-1

Hälsovästen SOLID

890 kr 799 kr

Hållningsträning för dig med extra dålig hållning.

Bara 2 i lager (så beställ innan den tar slut!) – Skickas inom 1-2 vardagar.Produktbeskrivning

Hälsovästen SOLID, för träning av axlar, hållning och andning. Anpassad för dig med väldigt dålig hållning. På 4-6 veckor tränar du upp en stark och fin hållning! 

De här är vår allra stadigaste hälsoväst, som ger dig ett extra bra stöd. Tränar på ett effektivt sätt axlar, hållning och andning med patenterade funktioner. Axelremmarna drar tillbaka axlarna samtidigt som du får ett balanserat tryck av ryggplattan mellan skulderbladen. I kombination med det flexande materialet, som aktiverar hela bröstkorgen, får kroppen ett optimalt stöd. Allt på bara några minuter!

Din hållning kommer att successivt byggas upp ju mer du använder västen. Du får även en bra stretch av bröstmusklerna, och som en bonus kommer västen att tvinga dig till att andas bättre. Bröstremmen omsluter diafragman på ett sätt som gör det nästan omöjligt att inte andas djupt och långsamt! (Bra andning är jätteviktigt för en rad funktioner i kroppen, stresshantering inte minst!)

Hälsovästen är perfekt dem som arbetar på kontor, för frisörer, yrkeschaufförer och andra som har arbeten där man lätt sjunker ihop och tappar hållningen, med ryggproblem som följd. Den passar även perfekt för ryttare, löpare, sångare och alla andra som vill förbättra sina prestationer med optimal hållning. 

Hälsovästen kan även användas vid ångest och stress, då man får lindring av en förbättrad andning, och man känner sig alltid mer kraftfull med en god hållning! 

Du hittar en storleksguide längst ner på sidan!

fullsizerender

fullsizerender

storleks_diagram_k99_engelsk_svensk_pdf

Vandra vidare..

Vill du ha ett fint mail ibland?

Vi vill dela fint med dig. Och kanske en och annan rabattkod.

Vi skickar högst 2 mail om året och delar givetvis aldrig din epost. Lovar ♥

Tack! Nu har du gått med.