Cocoon Mummy Liner (silke / siden)

850 kr

Mjuk sovsäcksliner av silke. Höjer komforttemperaturen och mysfaktorn.

Endast 1 kvar i lager

Beskrivning

Mjuk och skön sovsäcksliner i ripstop silke / siden. Väger bara 135g och höjer temperaturen i sovsäcken med hela +5 grader och gör att du kan hammocka längre in på hösten. Att en sovsäcksliner dessutom skyddar sovsäcken mot smuts är en härlig fördel. Kan givetvis också användas som reselakan eller som fristående sovsäck riktigt varma sommarnätter. Packpåse medföljer.

Silke (silke och siden är samma sak) är ett helt otroligt naturmaterial med unika egenskaper. Silke är lätt, mjukt och lent, värmer vid kyla och svalkar vid värme och väldigt slitstarkt. Dessutom kan silke absorbera en tredjedel av sin vikt i vatten och ändå kännas torrt – vilken lyx! Dessutom transporterar silke bort fukt, agerar värmereglerande och tar inte åt sig lukt.

Att Cocoons sovsäcksliner dessutom är vävd i ripstop-mönster gör det redan slitstarka silket ännu starkare.

 

Cocoon Mummy Liner, ripstop silk, Specifikationer

Vikt: 135g

Effekt: Höjer sovsäckens komforttemperatur med +5,3°

Färg: Ultramarine Blue (den enda färgen vi kan ta in i dagsläget)

Tvättråd: Tvättas för hand eller i maskin (på lämpligt program, max 30°C) och torkar snabbt. Tvättas separat. Skölj i vatten och lite vinäger för att behålla den skinande färgen. Låt hängtorka eller tumla på låg temperatur. Krama inte ur – den torkar snabbt ändå!

 

 

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Cocoon Mummy Liner (silke / siden)”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *